Nieuws

    Mijnkledingkast.nl gooit de deuren open.

    Maastricht, 9 januari 2008 – Altijd al je eigen kledingkast online willen bijhouden? Daarvoor kun je nu terecht op http://www.mijnkledingkast.nl. Op dit sociaal netwerk kunnen gebruikers op verschillende manieren informatie over kleding met elkaar delen.

    Gebruikers kunnen op mijnkledingkast.nl gratis hun eigen online kledingkast beginnen. Met de kleding items die ze in hun kledingkast hangen kunnen ze weer outfits creëren. De opties houden daar niet op, want er is een heel scala aan functies op de site zoals: Kledingtips aan elkaar geven, elkaar toevoegen als stijlicoon, kleding verkopen en etc.  Als je nog niet genoeg over kleding hebt gepraat is er ook nog een forum beschikbaar waar je met andere gebruikers de laatste trends kan doornemen.

    Mijnkledingkast.nl is een initiatief van wemmersnet.nl. Oprichter Ernst Wemmers vertelt “Kleding is een status symbool wat erg leeft onder de jongeren. Als je een nieuw T-shirt heb gekocht wil je dat aan zoveel mogelijk mensen laten zien, en hoe kan dat beter dan via het internet?”

    Mijnkledingkast.nl is vanaf vandaag te bezoeken via http://www.mijnkledingkast.nl